Kampuscheva v enem letu zaslužila pol milijona

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Natascha Kampusch, ki je bila kot otrok ugrabljena in je osem let preživela zaprta v kleti Wolfganga Priklopila, je postala uspešna poslovna ženska.
Oglej si celoten članek

Kampuscheva je maja lani ustanovila podjetje Consolea GmbH, ki se ukvarja z marketingom. In njen posel cveti. V prvem letu je podjetje namreč zabeležilo 453.173,54 evrov dobička, piše avstrijska revija Format.

Avstrijka pa ne služi dobro le s podjetjem, temveč tudi s knjigo 3096 dni, ki govori o letih, ki jih je preživela v ujetništvu. Parlamentarni odbor je sicer oktobra lani zahteval ponovno preiskavo Nataschinega primera. Nemški preiskovalci in ameriški FBI so pri tem odkrili številne napake v prvi policijski preiskavi. Agenti FBI so avstrijskim kolegom očitali "neprofesionalno delo". Med drugim so površno preverili pričanje očividke, ki je policiji kmalu po ugrabitvi natančno opisala Priklopilovo vozilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:23 9. November 2012.

    Miran Tepeš je že drugič obplul svet, vi pa nič o njem. Sramota.

  • 17:49 9. November 2012.

    prebral knjigo..ful je velik pretrpela in vsaka čast ji..naj uživa življenje..ji ful privoščim :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.