Kanada: v strmoglavljenju 12 mrtvih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na severu Kanade na Arktiki je včeraj strmoglavilo potniško letalo boeing 737, pri čemer je umrlo 12 ljudi, trije so bili ranjeni.
Oglej si celoten članek
Novico je danes sporočila letalska družba First Air. Letalo s 15 potniki in člani posadke je bilo na poti iz prestolnice Severnega teritorija Yellowknife, strmoglavil pa je tik pred pristankom v kraju Resolute Bay na skrajnem severu Kanade, poroča STA.
Vzrok strmoglavljenja letala za zdaj ni znan, preiskava nesreče pa še poteka. Letalo je po besedah prič strmoglavilo na hrib v bližini letališča.
Letalska družba First Air je sicer specializirana za prevoz zalog in ljudi na oddaljene predele Kanade.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.