Kapitana pogrešajo

Foto: Žurnal24 Prevrnjeni trajekt. (Foto: EPA)
V kanalu južno od Amsterdama sta trčila manjši trajekt in nemška tovorna ladja. Kapitana trajekta pogrešajo.
Oglej si celoten članek

"Trenutno ne moremo biti prepričani, a kot kaže, je bila ena oseba na krovu trajekta," je dejala predstavnica policije Carine Portengen. "Prva ura je ključna, če želimo rešiti nekoga, ki je v vodi. Malo verjetno je, da bomo kapitana, če je v vodi, našli živega."

Do nesreče je prišlo okoli 7. ure zjutraj približno 30 kilometrov južno od Amsterdama. Po trčenju se je trajekt prevrnil. Policija je zaslišala kapitana tovorne ladje, ki je že opravil test alkoholiziranosti. Ta ni pokazal vsebnosti alkohola v krvi. Za zdaj še ni znano, koliko ljudi je bilo v času nesreče na tovorni ladji.

Gasilci in potapljači s pomočjo helikopterja in sonarja, ki zaznava toploto, prečesavajo kanal. Promet po omenjenem kanalu je trenutno zaprt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.