Kar 77 % zaposlenih na omrežjih

Foto: Žurnal24 Slovenijo bosta v okviru dogodka prvič obiskali predstavnici Facebooka Alice Elm
Raziskava. Največ okužb ustvarjajo vsebine na omrežju Facebook.
Oglej si celoten članek

Med delovnim časom do socialnih omrežij dostopa kar 77 odstotkov zaposlenih, med njimi je 33 odstotkov že doživelo okužbe računalnika ali lokalnega omrežja podjetja, je pokazala raziskava, ki jo je varnostno podjetje Panda Security izvedlo na 315 srednje velikih podjetjih v ZDA.

Kot slabost družbenih omrežij so podjetja izpostavila izgubo podatkov in zasebnosti, kot glavno prednost pa, da informacije iz omrežij uporabljajo za ugotavljanje navad uporabnikov, boljšo podporo strankam, komunikacijo z javnostmi in različne marketinške dejavnosti za ustvarjanje prihodkov. Najbolj priljubljen je Facebook (ima ga 69 odstotkov vprašanih), sledijo Twitter (44), YouTube (32) in LinkedIn (23 odstotkov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.