Karleuša oštela homofobične Srbe

Foto: Žurnal24 tosic_karleusa_ins
"Vsi vi, pravi moški, mačo tipi, poglejte se malo v ogledalo. Vse, kar nosite na sebi, so kreirali homoseksualci," srbska turbofolk zvezda Jelena Karleuša v svoji kolumni opominja homofobične Srbe.
Oglej si celoten članek

Divjanje izgrednikov ob nedeljski paradi ponosa v Beogradu poleg politike ni pustilo hladne niti srbske turbofolk pevke Jelene Karleuše. Slednja je v svoji kolumni v srbskem časniku Kurir Srbe zelo oštela zaradi sovražnosti do homoseksualcev in obsodila nedeljske izgrede.

"Do kdaj nam bodo huligani razbijali mesto in napadati tiste, ki imajo človekovo pravico do protestiranja? Da naše policiste tolčejo po glavah?" se med drugim sprašuje Karleuša.

"Zakaj ne marate gejev? To je isto, kot bi rekli, da sovražite črnce, muslimane ali budistične menihe samo zato, ker so drugačni od vas! Mogoče ne marate polarnih medvedov? Toda to je vaša stvar. Če ste rasisti, šovinisti, homofobi, idioti, imate to pravico biti, samo to zadržite zase," piše Karleuša in dodaja, da je skrajni čas, da večina Srbov dojame dejstvo, da homoseksualnost ni bolezen.

"V Srbiji je normalno, da otrok gleda, kako oče pretepa ženo, ni pa normalno, da se imata rada dva človeka. V Srbiji je normalno, da se za narodnega junaka označuje vsakega, ki je pobil več kot sto ljudi druge veroizpovedi, ni pa normalno, da se po mestu sprehajajo tisti, ki zagovarjajo ljubezen, mir, svobodo, toleranco! Samo v Srbiji je normalno, da se hčerka imenuje Sine, ni pa normalno, da ta ista hčerka želi poljubiti drugega Sina."

Karleuša v nadaljevanju citira tudi besede svojega moža, ki se mu zdi analni seks med dvema moškima odvraten. Zato mu postavi vprašanje, ali je v redu, da skupaj prakticirata analni seks.

"Ob tem si rečem: normalno je, ko si vi nogometaši, vsi preznojeni, skočite v objem, ko zabijete gol in ko se tako po bratsko udarjate po riti, si slačite preznojene majice in se za konec še skupaj prhate?! Hahahahaha! Saj tega še odkriti geji ne delajo."

Karleuša nato nadaljuje, da njen mož skoči v zrak in zatrjuje, da to ni isto, ko mu reče, da ga ne bo več oralno zadovoljevala, saj usta niso narejena za to. "'Pa kako, da ni isto, dragi moj,' grickam semena in dodam: 'Isto je, dragi, tebi je lepo tako, drugim ljudem pa drugače. Ni poanta v luknji, temveč v srcu. Dragi, pomiri se glede tega, vsi smo geji.'"

Karleuša za konec še doda: "Vsi vi, pravi moški, kosmati Srbi, mačo tipi, poglejte se malo v ogledalo. To, kar nosite na sebi, so kreirali homoseksualci, in ta majčka, in ti čevlji, gel v laseh, torbica okoli ramen in vse ostalo beograjsko modno nastopaštvo je v bistvu klasična gejevska estetika, ki jo niti oni ne uporabljajo več. Tako da pssssstttt!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.