Kazen nelojalnim v Beli hiši

Foto: Epa
Foto: Epa
Grožnja zaposlenim v Trumpovi administraciji.
Oglej si celoten članek

Vsaka administracija ameriškega predsednika ima okrog štiri tisoč zaposlenih, ki se - po menjavi predsednika - zamenjajo. To pomeni, da bodo aktualni zaposleni manj kot čez tri mesece ostali brez dela. 

John McEntee, šef kadrovske službe v Beli hiši, je zagrozil vsem zaposlenim, da bo vsak, ki bo začel iskati novo zaposlitev še preden se mandat Donaldu Trumpu tudi uradno konča, takoj dobil odpoved. Vest sta objavila Associated Press in CNN, potrdila sta jima dva vira znotraj Bele hiše. 

McEntee je odredil vodjem vseh oddelkov, da tistim, ki iščejo službo, takoj vročijo odpovedi, kar je izzvalo precej zaskrbljenosti med zaposlenimi, zlasti mladimi, ki bodo morali kmalu iskati nove zaposlitve, piše Business Insider. 

McEntee je na novinarska vprašanja glede tega izjavil, da je zaposlene le "opozoril" in da je to izjavil, da bi motiviral zaposlene, da ostanejo lojalni Donaldu Trumpu, dokler ta sam ne prizna poraza. 

Slovenija V tujini se posmehujejo Janezu Janši, češ da je slovenski Donald

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:17 21. November 2020.

    Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo …

  • 06:18 11. November 2020.

    Tramp se obnaša kakor moštvo pri nogometu , ki je izgubilo tekmo pa se s porazom noče sprijazniti in noče …

  • 18:38 10. November 2020.

    Že ve zakaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.