Kdo je novi italijanski loto milijonar?

Foto: Žurnal24 Je to novi loto srečnež?
Srečni dobitnik več kot 147 milijonov evrov vrednega loterijskega dobitka naj bi bil italijanski delavec Ugo Verni.
Oglej si celoten članek

V Italiji se je začel lov na zmagovalca rekordnega loto dobitka v višini 147.807.299,08 evra. Zmagovalni listič je bil vplačan v Bagnoni, majhnem toskanskem mestecu z dva tisoč prebivalci, srečnež pa naj bi bil 47-letni zidar Ugo Verni. Ta je po zmagi namreč vpil, da je zmagal, čestital mu je tudi župan, vendar je kasneje izjavil, da se je le šalil.

Zato so se že pojavili dvomi, da je Ugo resnični zmagovalec, lov na milijonarja pa se nadaljuje. Župan Bagnone je ob tem izjavil, da si želi, da bi zmagovalec zgradil večnamensko stavbo za reveže v mestu.

Loto vročica se je začela pred šestimi meseci in je kmalu zajela tudi naše kraje. Glavna nagrada je dosegla tudi svetovni rekord, možnosti za zadetek pa so bile več kot 1 proti 600 milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.