Kdo so najbolj iskani zločinci na svetu?

Foto: FBI jose garcia. Foto: FBI ROBERT WILLIAM FISHER Foto: FBI JASON DEREK BROWN Foto: FBI SEMION MOGILEVICH Foto: FBI alexis flores Foto: FBI fidel urbina Foto: FBI glen stewart godwin Foto: FBI waltwer lee wiliams
Ameriška zvezna policija FBI že 63 let objavlja seznam najbolj iskanih zločincev in v ponedeljek pa so na seznam dodali 500. zločinca.
Oglej si celoten članek

FBI pravi, da so zaradi objave seznama s pomočjo javnosti uspeli ujeti 155 ljudi.

V ponedeljek so na seznam dodali Joseja Manuela Garcio Guevaro, ki je osumljen umora 26-letne ženske v prisotnosti štiriletnega pastorka v kraju Lake Charles v Louisiani leta 2008. Ta je sicer za las zamudil čast, da bo 500. po vrsti.

Ta je doletela nekdanjega profesorja iz Kalifornije Walterja Leeja Williamsa, ki ga lovijo zaradi spolnega izkoriščanja otrok doma in na tujem. Guevara naj bi bil v Mehiki, Williams pa nekje v Aziji med Polinezijo, Filipini in Tajsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.