"Kdor krade lopovom, je božji sluga"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Duhovnik, ki so ga včeraj aretirali v Zagrebu, ker je pobegnil z milijonom evrov in dekletom, je postal zvezda Facebooka.
Oglej si celoten članek

Čeprav je "zločinec, ki je prodal cerkveno lastnino in z župnijskega računa dvignil milijon evrov, ima simpatizerje" piše Jutarnji list. Na Facebooku je bila namreč ustanovljena podporna skupina, ki ima že več kot štiri tisoč dvesto članov. Oboževalci ga hvalijo in podpirajo, pojavila se je celo šaljiva karikatura duhovnika na belem konju. Spremlja ga objava, ki zatrjuje, da "tisti, ki krade lopovom, ni lopov, temveč božji sluga".

Na lažnem profilu, ki ga je neznanec poimenoval "Fra Šime", naj bi javnost obveščal o tekočem dogajanju. Zadnja objava na tem profilu sporoča, da je "na poti v Split in da se bo resnica kmalu izkazala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:01 25. Oktober 2012.

    Ni prodal CERKVENO lastnino, ampak je Cerkev najprej legalno UKRADLA privatno zemljišče in ko je zanj dobila lastniški list , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.