Ker sta se mami stepli, odpovedali šolsko predstavo

Foto: Profimedia
Vzrok za spor med mamama, ki sta prišli na šolsko božično predstavo, je bil sedež.
Oglej si celoten članek

Na osnovni šoli v italijanskem mestu Gela na Siciliji so morali v ponedeljek odpovedati božično predstavo, ker sta se dve materi stepli za sedež, ki bi bil najboljši za snemanje predstave. Policija zadevo še preiskuje. 

Dogajanje v dvorani pa je ujela kamera ene od lokalnih televizij. Na posnetku je videti, kako se dve materi prerivata in tepeta, ker sta si obe želeli sedež, s katerega naj bi bilo mogoče najbolje posnetki šolsko predstavo. 

Med pretepom je ena od deklic, ki je stala v bližini, padla, več otrok pa je začelo jokati. Na kraj je morala priti tudi policija. 

Predstavo so morali odpovedati in jo preložiti na danes zjutraj, ko je minila brez incidentov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.