Keš p**** dobila, kar ji je šlo

S skrito kamero dekle, ki ji je očitno veliko do tega, kakšen avto vozi moški, postavil na realna tla.
Oglej si celoten članek

Potegavščina, ki jo je Vitaly Zdorovetskiy, objavil na  Youtubeu je v enem dnevu dosegla več kot tri milijone ogledov.

Privoščil si je dekle, ki jo pri moškem očitno najbolj prepriča debelina denarnice. Mladenko je ogovoril, jo prosil za telefonsko številko in nato povabil na večerjo. Sprva ga je gladko zavrnila. Ko pa se je postavil zraven prestižnega avtomobila in ji dejal, da je njegov, se je le spomnila, da je v bližini lokal, kamor bi lahko šla na pijačo. Več si oglejte v zgornjem posnetku. 

Znan po potegavščinah

21-letni komik jo je zavrnil z besedami, češ da ne mara žensk, ki jim je samo do denarja. Vitaly je sicer po rodu iz Rusije in je postal slaven po tovrstnih potegavščinah, na Youtubeu ima več kot 2,5 milijona naročnikov.

Še pikantnost iz njegovega življenja: ko je napolnil komaj 18 let je zaigral v porno filmu. "Potreboval sem denar," je bil kratek odgovor na vprašanje, zakaj je to storil.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.