Kim bi rad pomagal FBI-ju

Foto: EPA
Foto: EPA
Severna Koreja je ZDA predlagala, da skupaj preiščejo vdor v računalniški sistem Sony Pictures, poročajo severnokorejski državni mediji.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je FBI za napad obtožil severnokorejski režim, razlog za napad pa je satirični film Intervju, ki se norčuje iz severnokorejskega voditelja Kim Džong Una.

Obama: Naredili ste napako

Sony Pictures je preklical začetek predvajanja, ki je bil predviden za 25. decembra, zaradi tega pa jih je kritiziral predsednik Obama. Ocenil je, da je to napaka in da bi se morali pred umikom filma vodilni v podjetju posvetovati z njim, saj ne smejo dovoliti, da bi „nek diktator v ZDA izvajal cenzuro,“ je dejal Obama.

Sony: prestrašili so se lastniki kinodvoran

V podjetju so pojasnili, da filma ne bodo predvajali, ker se je groženj ustrašila velika večina lastnikov kino dvoran, brez dvoran pa ga ne morejo predvajati. "Še vedno upamo, da si bo lahko film ogledal vsak, ki bo to želel,“ so sporočili iz podjetja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.