Kitajska: strmoglavilo letalo

Foto: Žurnal24 Kitajska, letalska nesreča Foto: Žurnal24 Kitajska, letalska nesreča Foto: Žurnal24 Kitajska, letalska nesre%C4%8Da Foto: Žurnal24 Kitajska, letalska nesreča
V strmoglavljenju kitajskega letala je po zadnjih podatkih umrlo 43 ljudi, 53 jih je v bolnišnici. Letalo se je na tleh prepolovilo in nato eksplodiralo.
Oglej si celoten članek

Reševalci in gasilci so do zdaj iz razbitin letala Embraer 190 potegnili 43 trupel, ostalih 53 preživelih potnikov in članov posadke so odpeljali v bolnišnico. Na srečo ni nihče v življenjski nevarnosti, večina ima polomljene ude, opekline in odrgnine.

Letalo je med pristajanjem strmoglavilo na severovzhodu Kitajske v provinci Heilongjiang. "Letalo se je kilometer in pol po pristajalni stezi prelomilo, prišlo je tudi do manjše eksplozije," pojasnjuje šef policije Sun Bangnan.

Vzrok za nesrečo še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.