Kljub premirju na Zahodnem bregu ubili osem ljudi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pet Palestincev je bilo ubitih in še 18 ranjenih med več kot 12-urno racijo izraelskih sil v Dženinu.
Oglej si celoten članek

Izraelske sile kljub premirju v Gazi nadaljujejo z racijami na zasedenem Zahodnem bregu, kjer so ponoči ubile osem ljudi, poroča katarska televizijska hiša Al Jazeera.

Pet Palestincev je bilo ubitih in še 18 ranjenih med več kot 12-urno racijo izraelskih sil v Dženinu, med katero je izraelska vojska območje napadla tudi z dronom.

Preostale tri smrtne žrtve so zdravstvene oblasti zabeležile drugod na Zahodnem bregu.

Kot navaja Al Jazeera, je izraelska vojska osrednji bolnišnici v Dženinu obdala z oklepnimi vozili, vojaki pa so preiskovali reševalna vozila. Dve osebi sta bili med preiskavami pridržani.

Od 7. oktobra je bilo na Zahodnem bregu ubitih najmanj 237 Palestincev.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:57 26. November 2023.

    Judje v svojem elementu!

  • 13:10 26. November 2023.

    Morate vedeti, da so redne enote IDF na jugu in severu. Na zahodnem bregu pa so rezervisti. Kateri? Iz vrst …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.