Kmeta pojedli njegovi prašiči

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Potem ko se je 70-letni Terry Garner odpravil nahranit svoje prašiče in se ni vrnil, ga je njegov svojec šel poiskat. Naletel je na grozljiv prizor.
Oglej si celoten članek

Ker se več ur ni vrnil, je 70-letnega Terryja Garnerja šel poiskat člane njegove družine. Na žalost pa je v ogradi našel le še nekaj delov njegovega telesa in zobovje, a večino Teddyjevih ostankov so že pojedli prašiči.

Policisti, ki preiskujejo okliščine nesreče, se sprašujejo, kako je lahko čreda prašičev pojedla svojega lastnika. Pri tem bodo upoštevali, da večina prašičev v ogradi tehta 318 kilogramov ali več. Okrožni tožilec Paul Frasier predpostavlja, da se je Garnerju nenadoma poslabšalo zdravstveno stanje, morda ga je zadela kap, nato pa so ga prašiči prevrnili, ubili in pojedli. Dodal je še, da je eden od prašičev v preteklosti že ugriznil svojega lastnika. "Zaenkrat vemo, da gre za grozovito nesrečo, a ker je tudi precej bizarna, moramo pretehtati vse možnosti," je za lokalni časnik The Register-Guard povedal Frasier.

Patolog ni mogel ugotoviti vzroka smrti, zato bodo Teddyjeve ostanke podrobno pregledali forenziki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:04 21. Oktober 2012.

    Ki je tu policaj da bi zabrisal sledi.To se zgodi samo v sloveniji,ko ščitijo,parazit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.