Knoxova želi spremeniti svojo biografijo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Američanka Amanda Knox želi omiliti svojo biografijo.
Oglej si celoten članek

Konec aprila naj bi izšla biografija Amande Knox, v kateri je predstavila svoje videnje na obtožbe, povezane z umorom Meredith Kercher. 25-letnica pa očitno z njo ni zadovoljna, saj želi s pomočjo odvetnikov doseči določene popravke. Kot poročajo, naj bi pisanje želela omiliti, ne želi pa prestaviti datuma prodaje, saj ima na isti dan tudi intervju za ameriško televizijo CBS. "Čeprav jo zavezuje pogodba, ji je svobodo pomembnejša,“ je medijem izdal Američankin prijatelj.

Česa se boji?

Svoboda Knoxove je namreč spet ogrožena. Italijansko prizivno sodišče je namreč razveljavilo odločitev sodišča v Perugii, ki je oktobra 2011 Amando in njenega partnerja Raffaela Sollecita oprostilo umora britanske študentke. Med preiskavo naj bi se namreč zgodile napake, novih dokazov proti Knoxovi pa menda ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.