Koga je ritka bolj zanimala?

Foto: Žurnal24 Fotografija je dovolj zgovorna.
Baracka Obamo so fotografi na vrhu G8 ujeli v na izgled nerodnem trenutku. Ameriški predsednik naj bi bil očaran nad zadnjico 16-letne Brazilke, toda resnica je povsem drugačna.
Oglej si celoten članek

Fotografi so v Italiji na vrhu G8 v svoj objektiv ameriškega predsednika Baracka Obamo ujeli v zelo nerodnem trenutku. Na sliki, ki je že obkrožila svet, ameriški predsednik nič kaj sramežljivo opazuje zadnjico 16-letne Brazilke Mayore Tavares, ki je sodelovala na vrhu J8 – mladinski različici G8. Zadnjica 16-letne Brazilke pa ni pritegnila le pogleda ameriškega predsednika. Francoski predsednik Nicolas Sarkozy kar ni mogel odmakniti pogleda z zadnje plati privlačne Brazilke.



Resnica je drugačna
Na internetu pa se je pojavil video, ki dokazuje, da je prava zgodba veliko manj žgečkljiva kot nastala fotografija. Obama je bil namreč v trenutku, ko so ga fotografi posneli, zaposlen z uglajenostjo. Gospodični, ki je stala za njim, je ponudil roko in ji pomagal stopiti k sebi. In čeprav fotografija govori zase, je ameriški predsednik nedolžen, kar pa ni mogoče trditi za francoskega predsednika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.