Kolumbijci s hostijami priskočili na pomoč Venezuelcem

Foto: Profimedia
Kolumbijci so sosedom v času praznikov priskočili na pomoč.
Oglej si celoten članek

Pšenična moka je v Venezueli prava redkost, saj v državi vlada veliko pomanjkanje. Tako nimajo na voljo moke, s katero bi lahko pripravili hostije za obredje v času velike noči. 

Na pomoč jim je priskočil duhovnik iz kolumbijskega mesta Merida, ki je vernike prosil, naj v tamkajšnji samostan prinesejo moko, da so nune lahko pripravile hostije. Njegov poziv je naletel na dober odziv in tako so čez most, ki povezuje obe državi, v Venezuelo pripeljali 250.000 hostij. 

xxx

Krizi v Venezueli ni videti konca. Ljudje stradajo, saj v državi vlada veliko pomanjkanje hrane. Primanjkuje tudi zdravil in opreme v bolnišnicah. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:41 30. Marec 2018.

    Ne razumem da svet gleda kako peščica kriminalcev terorizira 30 milijonski narod.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.