Kombi z 11 migranti zletel v Kolpo, ženska umrla

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Policija je poskušala zaustaviti kombi z nemškimi registrskimi oznakami.
Oglej si celoten članek

Okoli 3. ure ponoči je hrvaška policija v kraju Slatina Pokupska poskušala ustaviti kombi z nemškimi registrskimi tablicami, v katerem je bilo 11 migrantov. 

Voznik se na pozive policije, naj vozilo ustavi, ni odzival. Pospešil je, izgubil nadzor nad vozilom in zletel v reko Kolpo ter začel toniti. Vozniku je uspelo izskočiti iz vozila, na kar je pobegnil na območje minskega polja, poroča 24sata.hr. 

Policisti so razbili steklo na vozilu in začeli iz njega reševati ljudi. Iz reke so potegnili 11 ljudi. Ena ženska je kljub zdravniški pomoči na kraju dogodka umrla. 

Voznika kombija še vedno iščejo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:04 25. Avgust 2019.

    upam , da bo nasel mino......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.