Komentiranje na Facebooku po novem

Foto: Shutterstock razno 28.08.13. druzabna omrezja, internet, facebook, foto: shutterstock
Ideja je v testni fazi, ki bi se lahko tudi uresničila.
Oglej si celoten članek

Začelo se je z obarvanimi statusi, običajno v kričečih barvah, ki se vse pogosteje pojavljajo v vašem Facebooku, zdaj naj bi podobna usoda čakala tudi komentarje.

Pri Facebooku testirajo možnost, da bi uporabniki družbenega omrežja svoje komentarje objavili z barvnim ozadjem. Nekateri to možnost že imajo, pišejo ameriški mediji, zaenkrat le na mobilni različici aplikacije.

Poznavalci sicer pomirjajo, da testna faza še ne pomeni, da bo ideja tudi uresničena. A glede na to, da so se "prijeli" obarvani statusi, je to povsem realna možnost.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.