Kondomi za 15-letne zapornike

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zapor mora 15-letnim zapornikom razdeliti kondome.
Oglej si celoten članek

Britanski inšpektorat za zapore je ugotovil, da zasebni zapor v južnem Walesu ne upošteva spolnih potreb najstnikov, ki so v njem zaprti, zato je ukazal, naj jim omogočijo dostop do kondomov, poroča Daily Mirror. 

V zaporu je več kot tisoč zapornikov, kondome pa brezplačno že delijo vsem polnoletnim zapornikom, zdaj jih bodo morali tudi v mladoletnem krilu, kjer so starejši od 15-let. 

Nekdanji zapornik v tem zaporu, ki ni želel biti imenovan, pa je dejal, da se kondomi v zaporu uporabljajo iz dveh razlogov: za seks in skrivanje drog. "Mislim, da niso potrebni," pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.