Konji pokvarili kraljevsko slavje

Foto: Žurnal24 Trčenje je bilo tako silovito, da se je ena kočija prevrnila, potnike pa je vrgl
Slovesnost ob 50. obletnici poroke belgijskega kralja Alberta II. in kraljice Paole je ostala v senci incidenta, ki so ga povzročili "pobesneli" konji. Štirje ljudje so ranjeni, dva težje.
Oglej si celoten članek

Nedeljsko zabavo ob zlati poroki belgijskega kraljevega para v parku palače Laeken pri Bruslju, na katero je bilo povabljenih 178 belgijskih zlatoporočnih parov, so pokvarili konji ene od kočij, ki so se nenadoma pognali v dir. Prišlo je do trčenja dveh kočij.

Po navedbah predstavnika belgijske kraljeve hiše so poškodovani štirje potniki kočij, ki sta trčili. Dva ranjenca imata težje poškodbe, vendar naj bi bila izven življenjske nevarnosti.

"Kraljevi par želi vsem poškodovanim čimprejšnje okrevanje," je dejal predstavnik kraljeve hiše in pojasnil, da kočijaž konjev ni mogel ustaviti. Med trčenjem se je druga kočija prevrnila, potnike pa je vrglo ven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.