Kosorjeva se rada objema

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Eden od hrvaških medijev je objavil članek, da se premierka Kosorjeva rada objema s tujimi politiki. Fotografije objemov s premierjem Pahorjem niso manjkale.
Oglej si celoten članek

"Nihče ne problematizira, če se med seboj objemajo in poljubljajo premierji," je jezna hrvaška premierja Jadranka Kosor. To je še en dokaz po njenem, da je ženskam težje uspeti v politiki kot moškim, zlasti neporočenim.

Ko je bila pri ameriškem predsedniku Baracku Obami, so mediji pisali o tem, da ni vedela, kam naj da ogromno rdečo torbo med rokovanjem z Obamo, je ogorčena Kosorjeva, namesto da bi pisali o tem, kaj sta se dogovorila.

Nekateri hrvaški mediji, ki so povzemali članek in odziv Kosorjeve nanj, so objavili fotografije slovenskega premierja Boruta Pahorja in Kosorjeve v objemu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.