Kosorjeve se želijo znebiti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kosorjeva morda prav kmalu brez članske izkaznice stranke, ki jo je vodila še do maja lani.
Oglej si celoten članek

O njenem članstvu bo odločalo častno razsodišče stranke, v nemilost pa je prišla zaradi  kritičnihizjav o sedanjemu predsedniku HDZ Tomislavu Karamarku. 

Vodstvo HDZ je obtožila, da se predstavljajo kot nova stranka, ki zavrača povezave z ravnanjem HDZ v zadnjem desetletju in da sledijo politiki skrajne desnice. Novi predsednik stranke se skuša distancirati od večine prejšnjih visokih uradnikov HDZ, obenem pa tudi oprati čast stranke, ki je obtožena korupcije v primeru Fimi-media.

Povod za prijavo Kosorjeve častnemu razsodišču naj bi bil njen pogovor za Globus prejšnji teden. Med drugim je dejala, da "ne bo tiho", kar naj bi si želel vrh stranke, ter da je kot poslanka v saboru plačana, da govori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.