Kosorjevo skoraj ugriznil pes

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Jadranka Kosor je doživela neljub incident z vojaškim psom. Ko ga je poskušala pobožati, je žival skočila proti hrvaški premierki in le zbranosti vodnika se lahko zahvali, da ima še vedno celo roko.
Oglej si celoten članek

Incident se je zgodil, potem ko je v vojaško uniformo oblečena Kosorjeva obiskala center za urjenje psov v Dugem Selu.

Čeprav so jo vojaki opozorili, naj se psov nikar ne dotika, je Kosorjeva pred fotoaparati in kamerami pozabila na nasvet in vseeno poskušala pobožati psa, saj je imel ta nameščen nagobčnik. Žival je zarenčala in se pognala proti premierki, pri tem pa je nagobčnik padel na tla. Zadnji hip je psa zadržal vodnik, Kosorjeva pa je naglo umaknila roko.

Kasneje je v javnosti vse manj priljubljena premierka dejala, da napad dokazuje izvrstno izurjenost psa.

Video pasjega napada si lahko ogledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.