“Kosovska inkarnacija Hitlerja”

Foto: Youtube
Foto: Youtube
55-letni Emin Đinovci s Kosova naj bi bil na las podoben pokojnemu nacističnemu vodji Adolfu Hitlerju. Na račun te podobnosti dnevno zasluži tudi do 200 evrov.
Oglej si celoten članek

Ljudje me kličejo Hitler,” brez sramu naravnost pove Emin Đinovci, ki to svojo podobnost s nacističnim voditeljem tudi neguje. Tako kot Hitler si ureja brke in frizuro, o sebi pa govori kot o kosovski inkarnaciji Hitlerja.

Svojo podobnost 55-letnik dobro izkorišča; domačini, turisti, tudi pripadniki KFOR-ja, ki se želijo fotografirati z njim, mu morajo namreč plačati. “Dobim od 20 do 80 evrov na fotografijo,” je za vice.com povedal Đinovski. “Če je dober dan, zaslužim tudi do 200 evrov,” pravi in doda, da nima nobenega namena svoj izgled zamenjati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 16:31 27. December 2014.

    Saj mrtvi ne vidijo ničesar...<br />Vrjetno mu ni ime Adolf Hitler. Če tako zgleda pa dvomim da je kaj narobe …

  • zavidat? a si ti nor? kako naj mu zavidam če je pa tako neokusen z svojo upodobitvijo največjga morilca človeštva …

  • 10:44 27. December 2014.

    Hahaha. Hitler je bil car. Čist mal mu je zmankal pa bi cel svet govoril Nemško!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.