"Kot da gledaš svoje otroštvo uničeno"

Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA Foto: EPA Tornado v ZDA
Po tornadih v ZDA v nedeljo in ponedeljek najmanj pet mrtvih.
Oglej si celoten članek

Po tornadih, ki so divjali po ZDA je umrlo najmanj pet ljudi, več kot 43 je bilo ranjenih, nekaj ljudi pa še pogrešajo.

Tornadi, od nedelje do ponedeljka so jih našteli 25, so divjali Teksasu, Arkansasu, Iowi, Južni Dakoti in Oklahomi.

Starša zaščitila otroka in umrla

V mobilnem parku v Arkansasu pa sta umrla starša, ki sta hotela zaščititi svojo 18-mesečno hčerko, ki je preživela.

Nekateri predeli so skoraj dobesedno zravnani z zemljo. "Videti je, kot da gledaš svoje otroštvo popolnoma uničeno," so povedali prebivalci najbolj prizadetih območij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.