Kot na bojnem polju

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Stavba vlade Federacije Bosne in Hercegovine ovita v rumeni policijski trak. Zaposlene preselili. V včerajšnjem spopadu 69 ranjenih.
Oglej si celoten članek

Nastalo škodo včerajšnjih nasilnih protestov še ocenjujejo, po prvih ocenah je velika. Skoraj vsa steklovina je razbita, poškodovane so nadzorne kamere. Dvorišče poslopja je dan po protestih videti kot bojno polje; v njem je mogoče videti kose betona, stekla, plastike, kamenje, dele zaščitne ograje.

69 poškodovanih
Kot smo že poročali, je včeraj pred stavbo vlade Federacije Bosne in Hercegovine prišlo do spopada med pripadniki nekdanjih borcev in policijo. V spopadih je bilo ranjenih 69 ljudi, med njimi 32 policistov.

Po informacijah iz sarajevske bolnišnice nihče od poškodovanih ni ranjen z orožjem, večina je utrpela poškodbe zaradi solzivca.

S policijo so se spopadli tudi pripadniki navijaške skupine Horde zla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.