Kradljivec: Policisti, prosim, pomagajte

Foto: Profimedia
Nenavadna situacija, v kateri je bil avtomobilski tat sam prisiljen poklicati policiste.
Oglej si celoten članek

Do dogodka je prišlo v norveškem mestu Trondheim; mladenič je ostal zaklenjen v avtomobilu, ki ga je nameraval ukrasti, je sporočila tamkajšnja policija.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je 17-letni mladenič vlomil v salon avtomobilov v ponedeljek zgodaj zjutraj. Vstopil je v enega izmed razstavljenih vozil, a ga ni mogel zagnati, niti iz njega izstopiti.

Po večkratnih poskusih se je vdal v usodo in kar sam poklical policiste. Patrulja je kmalu prispela na mesto dogodka, mladeniču omogočila, da je izstopil iz avta, a ga hkrati prijela in odpeljala v pridržanje.

"Gre za starega znanca policije, očitno je menil, da je najbolje, da nas pokliče na pomoč," je za norveško policijsko postajo NRK povedal predstavnik policije Ebbe Kimo.

Postopek zoper najstniškega prestopnika je še v teku.

Slovenija Hrvaška tatiča kot iz risanke A je to

Avto Ukradel avto in lastniku poslal nesramno fotografijo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.