Krave pokončale nesrečnega labradorca

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na Hrvaškem se je zgodil nevsakdanji incident. Krave so napadle in do smrti ranile labradorca. Njegov lastnik je po tem izgubil živce ter se s pestmi lotil lastnika krav.
Oglej si celoten članek

Petletni labradorec Oscar je bil žrtev podivjanih krav. V istrskih krajih Mali in Veli Kosi krave že več let spravljajo v nemir prebivalce, ki govorijo različne zgodbe o tem, kako krave strašijo po tem območju.

V torek so napadle in tudi pokončale petletnega labradorca. Okoli osme ure zvečer so vdrle na dvorišče 37-letnega Lea in mu ubile hišnega ljubljenčka. "Umrl je član naše družine in za to nihče ne bo odgovarjal. Pritožil se bom na policijo, ker dopuščajo lastniku Vladu Kočevarju, da tako terorizira meščane," je dejal.

Leo je po tem, ko so mu krave ubile psa, poiskal Vlada in se spravil nanj. "Ne spomnim se, mislim, da me je udaril po glavi. Imam srečo, da sem živ," je dejal Vlado. Oba bosta imela v naslednjih mesecih precej opravka s policijo oziroma sodiščem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.