Križ pod seboj pokopal moškega

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Velik križ v italijanski vasi Cevo, posvečen papežu Janezu Pavlu II., se je danes podrl, pri čemer je pod seboj pokopal mladega moškega.
Oglej si celoten članek

Mladenič je bil na mestu mrtev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Na moškega, starega 20 ali 21 let, je padel kos 30 metrov visokega križa, na katerem je bil šest metrov visok kip Jezusa Kristusa, težek 600 kilogramov. Križ je bil v tla pritrjen s kabli.

Križ je zasnoval kipar Enrico Job, postavili pa so ga v Brescii, ko jo je leta 1998 obiskal Janez Pavel II. Nato so ga razstavili in pospravili v skladišče, leta 2005 pa so ga znova postavili nedaleč od alpske vasi Cevo. Nenavadna oblika križa naj bi ponazarjala rane druge svetovne vojne.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:55 25. April 2014.

    Tako je to ko najameš "mojstre" in poceni material.

  • 09:05 25. April 2014.

    Prov je , kaj se pa plazijo okoli njih !

  • 21:55 24. April 2014.

    Bog

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.