Krvava varuška se je proglasila za teroristko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
38-letno žensko, ki je v ponedeljek v Moskvi 5-letni deklici odsekala glavo, nato pa se z njo sprehodila po moskovskih ulicah, je sodišče včeraj priprlo.
Oglej si celoten članek

Na sodišču je Gulčehra Bobokulova ponavljala, da je svoje dejanja storila po naročilu Alaha. Sodnik je za 38-letno varuško, ki je tudi sama mati treh otrok, odredil pripor do 29. aprila. Kakšna bo njena usoda, še ni znano, saj jo med drugim pregledujejo tudi psihiatri.



Primer še vedno odmeva po vsej Rusiji, Moskovčani na mestu, kjer je policija  priprla "Krvavo varuško", kot so jo poimenovali novinarji, prižigajo sveče in polagajo cvetje. Ko so jo prijeli, je kričala "Alah je velik", da je svoje krvavo dejanje storila na podlagi Alahovega naročila, je ponovila tudi novinarjem, ki so jo včeraj čakali pred sodno dvorano.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:52 3. Marec 2016.

    V parlamentu se išče varuška.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.