Video: Tovorna ladja treščila v most, sledila je grozljivka

Gasilci so potrdili, da je v vodo padlo vsaj sedem ljudi in več vozil.
Oglej si celoten članek

Most Francis Scott Key v ameriškem Baltimoru se je porušil potem, ko je vanj treščila ladja z zabojniki. Tamkajšnji gasilci so za britanski BBC potrdili, da je v reko padlo vsaj sedem osebi n več vozil.

Tamkajšnji župan Brandon Scott je dogodek potrdil in dejal: “Seznanjen sem z incidentom in trenutno na poti na prizorišče. Tam so že reševalci, akcija je v teku!”

Poročil o žrtvah za zdaj še ni, je pa na ožjem območju zaprt ves promet, ki so ga preusmerili na druge ceste.

Sreča v nesreči je bila, da je tovorna ladja v most treščila sredi noči, ob 1.30 po lokalnem času, ko na njem ni bilo veliko prometa.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:11 26. Marec 2024.

    Bumerang se vedno vrne nazaj, ladjo je vodil Ukrajinec.

  • 16:48 26. Marec 2024.

    Zagotovo je bil Putin, hehehe.

  • 12:20 26. Marec 2024.

    Polepšalo mi je dan ! Še v tistega pri St. Luisu , moramo eno ladjo usmert !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.