Lady Gaga z našo zastavo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Damina pravi, da je Gaga zastavo najverjetneje odnesla v zaodrje. (Foto: Jurica Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ena najbolj popularnih in kontroverznih pevk zadnjega časa hrvaško javnost razburja s slovensko zastavo.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga je sinoči napolnila zagrebško Areno, kjer so jo na koncertu z velikim navdušenjem spremljali tako njeni hrvaški pristaši, kot tudi prišleki iz Slovenije, Italije in širšega prostora.

Kot poročajo hrvaški mediji, provokativna pevka ni razočarala; publiko je spomnila na vse, kar se o njej piše. Prijemala se je za spolovilo, izzivala s kletvicami, med enim izmed nagovorov publike tudi zajokala.

24-letna umetnica naše sosednje države ni nazivala z angleškim nazivom Croatia, kot to običajno počnejo gostujoči glasbeniki, pač pa se je naučila izgovoriti Hrvaška. Pri tem pa – hote ali ne – provocirala s slovensko zastavo, s katero se je ogrnila na odru.

O tem malem spodrsljaju, za katerega se ne ve, ali je bil načrtovan, ali je morda vendarle šlo za nedolžen spodrsljaj, danes poročajo malodane vsi hrvaški mediji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.