Lahko ga boste brez skrbi spustili

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britansko podjetje je izdelalo spodnje perilo, ki nevtralizira vonj po "spuščanju vetrov".
Oglej si celoten članek

Spodnje perilo je izdelano na podobnem način kot oblačila, ki so odporna na kemično orožje. Tkanina, iz katere izdelujejo tako moško kot žensko spodnje perilo, se imenuje Zorflex in se nahaja na notranji strani spodnjega perila in ima mikroporozno strukturo. Zahvaljujoč tej strukturi, naj bi perilo zadržalo do 200-krat hujši smrad od standardnega vonja vetrov.

Spodnje perilo Shreddies je moč naročiti prek spleta. Za moške spodnje hlače boste odšteli med 28 in 34 evri, medtem ko ženske stanejo med 23 in 26 evri. Podjetje, katerega slogan je "prdite samozavestno", pravi, da je perilo primerno za vse, ki imajo Chronovo bolezen, sindrom razdražljivega črevesja ali katerih vetrovi imajo zelo močan vonj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.