Lamo spet odpeljali na sprehod

Foto: Twitter/@x_cappelaere
Foto: Twitter/@x_cappelaere
Potem ko so po prežurani noči z lamo postali znani po celem svetu, so Francozi lamo Serge spet peljali na sprehod.
Oglej si celoten članek

Francozi Stephane, Olivier, Loup, Romain in Mathieu so bili pretekli vikend tako navdušeni nad novim pajdašem lamo Sergom, da so jo v četrtek spet peljali ven. Spomnimo, Francozi so v nedeljo lamo po pijančevanju v klubu "osvobodili" iz cirkusa in jo vzeli s seboj. Serge jim je menda sledil kot pes na povodcu, s fanti pa je šel celo na tramvaj.

Zgodba je svoje nadaljevanje dobila v četrtek, ko so se "ugrabitelji" trezni srečali z lamo in jo spet odplejali novim dogodivščinam naproti. Skupaj so šli po nakupih, na sprehod, vsi mimoidoči pa so se hoteli slikati s Sergom. Lastnik cirkusa, ki je po nedeljskem dogodku hotel tožiti skupino fantov, je po tem umaknil tožbo in se jim lepo zahvalil za reklamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.