Let je trajal 53 ur dlje kot načrtovano

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nočna mora. Potniki, ki so bili na poti iz Milana v New Delhi, leta z letalsko družbo Air India verjetno ne bodo nikoli pozabili.
Oglej si celoten članek

Letalo letalske družbe Air India je zamujalo že pri vzletu. Startati bi morali 23. decembra ob 2.30, a pilot zaradi goste megle v New Delhiju ni dobil dovoljenja za vzlet. Letališče v Milanu so lahko zapustili šele 24. decembra ob 00.30.

Ko se je let, ki naj bi trajal sedem ur, le začel, pa so spet nastopile težave. Zaradi slabih vremenskih razmer je moralo letalo kar dvakrat nenapovedano pristati v Mumbaju. Potniki, teh je bilo 259, so morali tako božič preživeti na letališču oziroma v zraku. Njihovo letalo je namreč za pot iz Milano v New Delhi potrebovalo kar 60 ur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.