Drama na letališču, prestrašeni potniki od groze kričali

Foto: PrtScr YouTube
Foto: PrtScr YouTube
"Ko smo videli ogenj in dim, nismo vedeli, kaj narediti," je povedala prestrašena potnica.
Oglej si celoten članek

Letalo letalske družbe West Jet s 168 potniki šestimi člani posadke na krovu je pristalo na letališču v Torontu in čakalo na dovoljenje za dostop do izstopnih vrat. Vanj se je zaletelo letalo družbe Sunwig, ki so ga v tistem trenutku praznega odmikali od vhoda proti parkirnemu mestu.

Ob trku je na praznem letalu izbruhnil ogenj. Potnike drugega letala so nemudoma evakuirali. Adrianna Lobo, ki je bila na letalu, je za CTV dejala, da niso vedeli, kaj storiti, ko so zagledali ogenj. Ko je bila na varnem, se je zavedela resnosti dogodka. "Začela sem jokati, ko sem spoznala kaj se je zgodilo," je povedala.

Medtem ko so jo potniki odnesli brez poškodb, so morali enega od gasilcev odpeljati na zdravljenje v bolnišnico, so v izjavi zapisali tiskovni predstavniki letališča. 

V času evakuacije se je temperatura v Torontu spustila na -21 stopinj Celzija. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:26 6. Januar 2018.

    Slike so fantastične, 4K ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.