Letališče Gatwick za nekaj časa obstalo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Letališče London Gatwick je bilo po zasilnem pristanku letala Virgin Atlantic nekaj časa zaprto. Zdaj je letališče že odprto, prihaja do zamud.
Oglej si celoten članek

Na drugem največjem letališču v Londonu so morali začasno zapreti vse vzletno-pristajalne steze. Vzrok: zasilni pristanek letala Virgin Atlantic.

Prisilni pristanek povzročil zmedo

Letalo letalske družbe Virgin Atlantic je bilo namenjeno v Orlando v ZDA, potem ko je moralo zaradi težav obrniti.

"Zaradi tehnične napake na letalu se je pilot odločil, da bo preventivno pristal in evakuiral letalo. Na letalu je bilo 299 potnikov in 13 članov posadke. Zaradi prisilnega pristanka so letališče za nekaj časa zaprli," so sporočili s letalske družbe Virgin in dodali, da so njihove ekipe na letališču poskrbele za potnike.

Zamude letal

Trenutno po pisanju Reutersa prihaja le še do zamud pri odhodu in prihodu letov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.