Letalo je premetavalo kot igračko

Foto: Žurnal24
Grozljivi polet v Pariz si bodo vietnamski državljani zapomnili za vedno. Zaradi močne turbulence se je namreč poškodovalo 24 ljudi.
Oglej si celoten članek

Polet letalskega prevoznika Vietnam Airlines v francosko prestolnico je minil vse prej kot mirno. Med poletom je bila namreč turbulenca tako močna, da je letalo premetavalo kot igračko, 24 potnikov pa se je poškodovalo.

Francoske oblasti so sporočile, da gre za različne poškodbe, od ureznin do resnih zlomov. Osem ljudi so s hujšimi poškodbami odpeljali v bolnišnico, za ostale pa so reševalci poskrbeli na letališču.

Vzrok za neobičajno turbulenco še vedno ni znan, primer pa so pod drobnogled vzeli francoski preiskovalci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.