Letalo obviselo na pečini

Foto: Epa
Foto: Epa
Čudežno!
Oglej si celoten članek

Letalo letalske družbe Pegasus Airlines, na katerem je bilo 162 potnikov, je pri sinočnjem pristanku na turškem letališču v Trabzonu zdrsnilo s pristajalne steze in obviselo na pečini. S kolesi se je zakopalo v blato in obviselo le nekaj metrov nad Črnim morjem.

Foto: Epa

Čudežno, noben od potnikov ni poškodovan. Je pa zdrs s steze med potniki povzročil hudo paniko. "Nagnili smo se na stran, sprednja stran je bila nagnjena navzdol, zadnji del letala navzgor. Prišlo je do panike, ljudje so vzklikali in kričali," je povedala ena od potnic za državno agencijo Anadolu.

Pegasusov Boeing 737 je priletel iz Ankare. Kaj je razlog, da je letalo zdrsnilo iz steze, še ni znano. Lokalne oblasti so uvedle preiskavo. Nekaj ur po nesreči so letališče ponovno odprli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.