Letalo odpihnilo v bližnjo stavbo

Foto: Prtscr Twitter
Foto: Prtscr Twitter
Letalo je prebilo ograjo in z nosom prebilo zid.
Oglej si celoten članek

Zasebno letalo, ki je bilo parkirano na letališču na Malti, je močan veter premaknil z mesta in ga zapeljal v bližnjo stavbo. Na letalu v času dogodka ni bilo nikogar. Kot poročajo, je veter premaknil zavorno coklo, ki je držala letalo na mestu. 

Fotografije s kraja dogodka kažejo, da je letalo prebilo ograjo in z nosom prebilo zid bližnje stavbe. Letalo naj bi bilo v lasti nekdanjega namestnika vodje britanskih konservativcev Michaela Ashcrofta

Pravni zastopnik podjetja Polidano Jean Paul Sammut, v čigar stavbi je letalo pristalo, je dejal, da stavba sama ni utrpela velike škode. Predvideva pa, da jo je letalo odneslo slabše. 

Predstavniki letališča so potrdili dogodek in dodali, da nesrečo preiskujejo. 

Prizemljitev Letalo pristalo, ker je izvedela, da jo mož vara

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:14 29. December 2017.

    Auč, samo zgradba pa tudi ni neka trdna. Bi človek pričakoval, da čletalo ne bo prebilo stene.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.