Letalo padlo na skupino ljudi

Foto: Epa
Foto: Epa
Nesreča se je zgodila med poskusom pristajanja.
Oglej si celoten članek

V nemški zvezni deželi Hessen je popoldne med poskusom pristajanja strmoglavilo lahko letalo. Umrli so trije ljudje, osem je ranjenih, se na navedbe policije sklicujejo nemški mediji. 

Letalo v zasebni lasti je skušalo pristati na gori Wasserkuppe. Po ponesrečenem poskusu pristanka naj bi skušalo spet vzleteti, a je padlo v skupino ljudi.

Po prvih ugotovitvah je letalo, ki je ostalo brez zadostne moči, prebilo varnostno ogrado in padlo na skupino, ki je nedeljsko popoldne preživljala ob letališču. Policija je potrdila tri smrtne žrtve, med njimi je tudi otrok. Še osem ljudi je poškodovanih.

Foto: Epa letalo nesreča Nemčija Wasserkuppe

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.