Letalo prizemljili zaradi selfija

Foto: EPA
Foto: EPA
Uslužbenec bostonskega letališča je splezal na krilo Boeinga 737, da bi posnel selfie, zaradi česar so letališke oblasti morale letalo prizemljiti.
Oglej si celoten članek

Letališkega uslužbenca za varnost potnikov očitno ni skrbelo, zato je splezal na krilo letala in posnel fotografijo. Na srečo je eden od kolegov njegovo početje videl in ga prijavil pristojnim, poroča ameriški Fox.

Na letališče se prispeli policisti, ki so delavca družbe SwissPort pospremili s steze. Niso ga sicer aretirali, prav tako ga upravitelji letališča ne nameravajo tožiti.

So pa mu odvzeli dovoljenje za vstop na pristajalno stezo. Ali je izgubil tudi službo, ni znano.

Letalo so po incidentu pregledali mehaniki in ugotovili, da ni poškodovano. Šele nato je pilot dobil zeleno luč za vzlet.

Z Boeingom 737 lahko leti med 85 in 215 ljudi, odvisno od modela.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.