Letalo zasilno pristalo blizu plaže, dva človeka umrla

Foto: Žurnal24 Cessna Foto: Žurnal24 main Novice: Na Braču strmoglavilo letalo - Cessna
Pilot in kopilot sta nesrečo preživela.
Oglej si celoten članek

Zasilni pristanek manjšega letala na plaži blizu portugalske prestolnice Lizbona je danes med kopalci zahteval dve smrtni žrtvi. Pilot in kopilot sta nesrečo preživela in ju še zaslišujejo.

Na plaži San Joao de Caparica, ki je približno 20 kilometrov od Lizbone, je bilo ob zasilnem pristanku letala, domnevno naj bi šlo za cessno, na stotine ljudi. V nesreči sta umrla 56-letni moški in osemletna deklica, ki ju je letalo zadelo.

Številni ljudje naj bi pred tem bežali pred letalom, ko se je to z manjših hrupom začelo v nizkem letu približevati kopalcem.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.