Letalska nesreča. Umrli tudi otroci.

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Preiskava nesreče še poteka.
Oglej si celoten članek

V nesreči manjšega letala z le šestimi sedeži za potnike so umrli vsi na krovu. Do dogodka je prišlo v osrednjem delu Kanade, so potrdile tamkajšnje oblasti.

Letalo tipa Piper PA-32, ki je s pilotom in šestimi potniki vzletel z manjšega letališča v predmestju Toronta je strmoglavilo sinoči po srednjeevropskem času, in sicer v gozdu nekaj kilometrov stran od Kingstona v Ontariu.

Na krovu je bilo pet Američanov in dva Kanadčana; kot navajajo kanadski mediji, je bilo letalo registrirano v Združenih državah Amerike, šlo je za zasebni let.

Pilot je bil iz Teksasa, z njim so bili še njegova soproga in trije otroci, stari 6, 10 in 16 let ter kanadski par.

Preiskava nesreče je še v teku.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.