Letalu odpadla vrata, obtožili potnika

Foto: Profimedia
Letalska družba je za težave obtožila enega od potnikov.
Oglej si celoten članek

Letalo, ki je bilo na poti iz Lagosa v glavno mesto Nigerije Abuja, je ob pristanku imelo težave. Z letala so namreč odpadla ena vrata. Letalska družba Dana Air je zanikala, da bi temu botrovala mehanska okvara. Vztrajajo pri tem, da je imel prste vmes eden od potnikov, ki jih je poskušal odpreti. 

Potniki so po besedah enega od njih, zanikali takšno početje, poroča BBC. "Med letom je bilo na letalu glasno, čutiti je bilo različne vibracije. Opazil sem, da so bila vrata zasilnega izhoda razmajana," je povedal Dapo Sanwo. "Ko smo pristali in je letalo šlo proti parkirnemu prostoru, smo slišali zvok, kot bi nekaj počilo, temu pa je sledil piše vetra in hrup. Bilo je grozno." 

Sanwo je dejal, da jim je letalsko osebje dejalo, da je potnik potegnil loputo, a da so vsi to zanikali. "Poskušali so nam preprečiti, da bi snemali in fotografirali dogajanje." 

Ola Brown, ki je tudi bil na letalu, je dejal, da so bila vrata med poletom nemirna in da je pomislil, da se je eden od vijakov najbrž razrahljal. Letalska družba zanika, da bi bilo z vrati kaj narobe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.