Letalu odpadlo sprednje kolo

Foto: Žurnal24 Na letalu je bilo 29 potnikov in trije člani posadke. (Foto: WFSB)
Na mednarodnem letališču Bradley v ameriški zvezni državi Massachusetts je tik pred vzletom letalu odpadlo prvo kolo. Evakuirati so morali 29 potnikov, ranjen ni nihče.
Oglej si celoten članek

Letalo ameriške letalske družbe je bilo namenjeno v mesto Pittsburgh. Le nekaj minut za tem, ko se je začelo odpravljati proti vzletni stezi, mu je odpadlo prvo kolo.

"Ko smo prispeli, smo videli letalo," je za spletno stran Eyewitness News 3 dejal eden izmed potnikov letala, ki je takrat pristalo na letališču. "Videli smo ga z nosom na tleh."

V času dogodka je bilo na letalu 29 potnikov in trije člani posadke. Nihče izmed njih ni bil ranjen. Letalski inšpektorji že preiskujejo, kako je lahko prišlo do takšne nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.