Lisica ogrizla dvojčici

Foto: Žurnal24 V središču Londona je lisica napadla in huje poškodovala komaj devetmesečni dvoj
V središču Londona je lisica napadla in huje poškodovala komaj devetmesečni dvojčici.
Oglej si celoten članek

Žival je nekako našla pot do sobe v prvem nadstropju in pogrizla nič hudega sluteči Isabello in Lolo Koupparis. Policisti sumijo, da je lisica prišla v hišo skozi zadnja vrata, ki so ostala odprta zaradi neznosne vročine, ki je v zadnjih dneh objela britansko prestolnico. Starši so v času napada gledali televizijo.

Britanski mediji poročajo, da ima ena izmed dvojčic huje poškodovano oko, medtem ko je morala njena sestrica na operacijo roke. Njuna starša, Nick in Pauline Koupparis, sta pridrvela v sobo takoj, ko sta zaslišala histeričen jok. Lisico sta pregnala iz stanovanja, nakar sta poklicala nujno medicinsko pomoč.

Sinoči sta bili dvojčici premeščeni v bolnišnico Royal London, njuno stanje pa naj bi bilo po zadnjih podatkih resno, vendar stabilno. Isabella je nameščena na intenzivnem oddelku, medtem ko bo Lola kaj kmalu premeščena domov.

V okolici hiše so starši postavili številne pasti za krvoločno žival, saj se bojijo, da se lisica utegne vrniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.