Lizali smetano z duhovnikovih kolen

Duhovnik otroke prisilil, da so klečali pred njim in mu s kolen lizali smetano. Starši in kolegi v bran duhovniku, češ da to ni bila nikakršna zloraba, ampak le običaj, ki utrjuje skupnost in zaupanje.
Oglej si celoten članek

Na spletnih straneh poljske šole v Lubinu so se pojavile fotografije, na katerih je videti otroke, ki čepijo pred duhovnikom. Ta sedi, oblečen je v kratke hlače, v rokah ima palico.  Otroci, stari okoli 14 let, imajo na obrazih narisane mačje brke, videti je, da se plazijo proti duhovniku in ližejo ližejo smetano, ki jo je imel na kolenih.

Ne razumejo razburjenja

Tak duhovnika kot ravnatelja šole čudi razburjenje – fotografije je objavil časnik Fakt. Trdijo, da so bile take fotografije objavljene tudi prejšnja leta in da se ni nihče obregnil ob njih. Tudi starši otrok se strinjajo z njima, češ da naj bi bila vse skupaj le šala.

Šola je sporne fotografije že umaknila s spletne strani, uvedli so preiskavo. Proti duhovniku pa oblasti ne bodo ukrepale, njegove postopke so označili le za "neokusne".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:44 22. September 2012.

    Ne zagovarjam zlorab, ker so ful svinjarija, ampak folk je pa že čist obseden s temi duhovniki. Če bo navadna …

  • 18:07 22. September 2012.

    kaj vse si dovolijo ti umazanci...za starše pa škoda besed.....

  • 17:29 22. September 2012.

    Ubrisanci blesavi....vsi ....tud starši

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.